Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown lanceert 13 jarige rapper Scooter Smiff!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.02.2009

Niet alleen maar negatief nieuws over Chris Brown! De man staat aan de wieg van de muziek carriere van het 13 jarige raptalent Scooter Smiff die met zijn debuutsingle Head Of My Class feat.Chris Brown zijn wereldwijde doorbraak gaat maken! De single beleefde twee maanden geleden zijn exclusieve radio première op Reflex FM en is nu ook op de Amerikaanse Radio te horen. Op zijn eerste single krijgt hij hulp van zijn mentor Chris Brown die op het nummer de refreinen zingt en voor de eerste keer ook een stukje rapt!

Scooter Smiff kwam in contact met Chris Brown dankzij z’n vriendje Miles die als danser voor Chris Brown zou optreden bij de Grammy Award show van 2007. Hiervoor zocht Chris Brown nog een tweede jonge danser. Vervolgens ontdekte Chris Brown de kwaliteiten van Scooter Smiff als rapper en bezorgde hem een platencontract!
Scooter Smiff maakte vorig jaar al z’n debuut in de “Up Close And Personal” tournee van Chris Brown en was tevens te zien in zijn clips “Wall To Wall” en “Kiss Kiss”.
Dankzij Chris Brown heeft Scooter Smiff nu een platendeal bij Interscope en brengt hij nog voor de zomer zijn debuutalbum uit!

De eerste single van Scooter Smiff “Head Of My Class” feat.Chris Brown word inmiddels goed opgepakt door de Amerikaanse radiostations! De negatieve publiciteit rond Chris Brown schijnt geen enkel negatief effect te hebben voor het 13 jarige raptalent! Het nummer stijgt ook erg snel in de Urban Top100 hitlijst die wekelijks door Reflex FM word uitgezonden. Reflex FM liet je twee maanden geleden al als eerste in Nederland kennismaken met Scooter Smiff z'n debuutsingle!








Tags: chris brownlanceert13jarigerapperscooter smiffhead of my classsingledebuutinterscope


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact