Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rick Ross zal 50 Cent met 'Deeper Than Rap' overtreffen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.02.2009

De uit Miami afkomstige rapper Rick Ross is er van overtuigd dat hij met zijn nieuwe album 'Deeper Than Rap' 50 Cent in verkoopcijfers zal overtreffen! Het album is een absoluut meesterwerk geworden,en nu al een classic! Vandaar dat Ross z’n nieuwe album ook de titel “Deeper Than Rap” heeft gegeven. Een titel die de inhoud van het album volledig zal dekken beloofde Rick Ross onlangs in een interview.

De beef met 50 cent is “Just for the sport” vertelde Ross onlangs op MTV. De rapper verwacht niet afgerekend te worden op de beef met 50 Cent maar denkt dat de fans voor de muziek gaan. En dan zullen ze volgens Rick Ross niet om 'Deeper Than Rap'heen kunnen!
Rick Ross en 50 Cent waren de laatste maanden continu in het nieuws vanwege een hoog oplopende beef waarin zij elkaar over en weer met disstracks, dissvideo’s en zelfs disscartoons bestookten! 50 Cent staat op het punt zijn nieuwe album “Before I Self Destruct” te droppen en vele denken dat de beef een slimme marketing truuk is van de twee rappers.

Rick Ross is met zijn eerste single “Mafia Music” afkomstig van “Deeper Than Rap” al druk bezig de charts te bestormen! De laatste weken is ook de radioairplay van deze track op indrukwekkende wijze toegenomen op de Amerikaanse radio. En ondertussen heeft Rick Ross ook een nieuwe 50 Cent diss uitgebracht genaamd “What Goes Arround Comes Arround” die 50 Cent vast en zeker zal gaan beantwoorden.

Rick Ross zijn nieuwe album “Deeper Than Rap” komt uit op zijn eigen label “MayBach Music” en ligt op 24 Maart in de winkel! Ook het nieuwe album van 50 Cent “Before I Self Destruct” ligt vanaf dezelfde dag in de winkel. We zullen dus snel weten of Rick Ross zijn grote woorden waar gaat maken!








Tags: rick rossdeeper than rapabum mafia musicsinglemaybach musicraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact