Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Talent Scout  
 
Zacairo  

/img/uploads/talents/0-1262475932-Zacairo.jpg Guillermo F. Maatsen beter bekend als Zacairo is een 22 jarige Engelstalige Rapper uit Almere. Zacairo is half Nederlands en half Surinaams en geboren in Nederland. Zacairo is met veel verschillende Muziek opgegroeid, omdat zijn vader DJ was. Toen Zacairo 13 jaar was begon hij zijn eigen lyrics te schrijven en toen hij 16 was wist hij dat hij iets in de muziek wereld wou zijn.

Zacairo was een member van Blaque Flamez , maar daar was hij snel weer weg en ging hij zijn eigen weg. Zacairo wilde stopen met muziek maar dan zou hij al snel zijn talent laten vallen. Zacairo startte een nieuwe groep met zijn vrienden en die heette Diz Trikt. Het ging niet zo goed en gingen ze al snel weer uit elkaar. Zacairo en DJ Game Ova ( ook een member van Diz Trikt) begonnen samen te werken.

In 2003 heeft een goede vriend van hem zijn eerste optreden geregeld bij het “Freedom Festival”. In 2006 begon Zacairo muziek op te nemen met zijn homeboy Kella Black voor zijn eerste Album genoemd “THE NEIGHBOURHOOD FLYGUY” deze tape had 5 liedjes en 1 diss nummer voor alle MC’s die hiphop rap niet serieus namen. In zomer van 2007 kwam zijn nieuwe mixtape uit genoemd “STOP THE MOTHERFUCKING PRESS”dat is opgenomen in Fero’s Studios in Amsterdam. Verder is Zacairo een nieuwe groep begonnen die nu al bijna of langer dan eenjaar bestaat genoemd ONE FAME. die groep bestaat uit zijn goede vrienden. Verder heeft Zacairo nog heel veel optredens gedaan in Duitsland. Hij was ook voor programma bij optreden van YOUNG BLOODZ en 4 december 2009 heeft hij voor het laatst een optreden geven in Duitsland.

Zacairo heeft voor 2010 een nieuwe mixtape in gepland:'ON A WHOLE NOTHER LEVEL' . Van die mixtape zijn er al een paar liedjes uit onder andere “For A Minute (ft Brownie Dutch ), All About Me & Hood Rock Steady (ft Don GG & Young Woodz). Zacairo Ziet 2010 als een jaar vol verrassingen en een jaar waarin hij geschiedenis zal maken, want zoals hij al zij “2010 Is Going To Be Al About Me”.

a href="http://www.myspace.com/zacairo
a href="http://zacairo.hyves.nl/
a href="http://www.partypeeps2000.com/members/ZACAIRO.aspx
Media »Copyright © 2024 Reflex FM - All Rights Reserved - Contact: redactie@reflexfm.nl


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact