Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Bollebof dropt Mijn Nummer 1 single en video  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.05.2011

Gisteren is 'Mijn Nummer 1' , de nieuwe single van Bollebof uitgekomen. Het is de eerste single van de nog te verschijnen EP 'Airline Bof'. De single is nu digitaal verkrijgbaar.

Nadat Bollebof in februari met zijn labelgenoten het compilatiealbum ‘Woorden en daden’ en de single 'M’n Lady' uitbracht, is hij de eerste artiest op het ZwareJongenZ label wiens solocarrière wordt gelanceerd. Dit doet hij in eerste instantie met een EP ter kennismaking: Airline Bof.
De eerste single van de EP is een zomerse knaller en zal menig vrouwenhart sneller doen kloppen. ‘Mijn Nummer 1’ is een perfecte opvolger van zijn eerder verschenen werken en zet de toon voor de in juni te verschijnen EP.

Op een productie van Deazy, wie onderdeel is van Hyplified Music (bekend van werk voor o.a. Ali B, Yes-R en Kempi), legt casanova Bof uit wat hij zoekt in zijn droomvrouw. Voor zijn zoektocht naar haar, reisde de artiest met regisseur Mike Static af naar Kroatië, alwaar zij de videoclip bij het nummer hebben opgenomen. Het resultaat is vanaf vandaag te bewonderen op het YouTube kanaal van ZwareJongenz.

Over Bollebof

Bollebof is een goeduitziende jongeman, wiens looks evenredig zijn aan zijn muzikaliteit. Bollebof heeft een enorm scala aan kwaliteiten. De man kan zingen, rappen, acteren en nog veel meer. Bollebof is tekstueel sterk en kan zijn boodschap op doordringende wijze overbrengen. Nog meer kwaliteiten van Bollebof zijn, zijn spontaniteit, zijn humoristische karakter, zijn creatieve gang van denken en zijn chemie met vrouwen. Na diverse nummers op het internet te hebben gelekt (samenwerkingen met artiesten als Gers Pardoel, Keizer en Gio), heeft Bollebof in 2011 zijn eerste officiële release op het label ZwareJongenZ Records. Het levert hem niet alleen een hitsingle (‘M’n Lady’ ft Aiky & Kim) op, maar ook een plaats in de Nederlandse tournee van internationale sterren als Bow Wow en Trey Songz. In de zomer van 2011 brengt ZwareJongenZ zijn EP ‘Airline Bof’ uit.

'Mijn Nummer 1' is de nieuwe single van Bollebof’s te verschijnen EP 'Airline Bof' en is vanaf nu verkrijgbaar in alle downloadshops.

Check de video hier het eerst:








Meer over Bollebof:
04/07/2013 Vandaag gratis toegang bij East Beach festival Rotterdam
15/05/2013 Bollebof primeurt 'Daar' ft. Lange Frans en Ali B
12/10/2012 Bollebof-Als Je Van Mij Was (Video Premiere)
17/02/2012 Bollebof terug met single 'Het Heeft Geen Zin' feat.Brian Bijlhout (produced By Perry Mystique







Tags: bollebofdroptmijnnummer1singlevideor&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact