Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Bollebof-Als Je Van Mij Was (Video Premiere)  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.10.2012

Vandaag verschijnt 'Als je van mij was', de nieuwe single van Bollebof. Het nummer is verkrijgbaar via alle downloadshops en de bijbehorende videoclip beleefde vanmorgen haar primeur via Reflex FM

Bollebof’s derde video van het jaar 2012 is er één waarin hij hardop zijn droom en wensen uitspreekt over een toekomst met zijn droomvrouw. Wensen komen echter niet altijd uit. Bollebof is erg tevreden over het eindproduct. “Wij gaan zorgvuldig om met releases. Alles moet kloppen. Ik hoop dat mijn nieuwe single, de voorgaande singles overtreft op alle vlakken!”, aldus Bollebof.

De droomwens van Bollebof wordt in de nieuwe videoclip gevisualiseerd. Het begin en het einde van de video laten echter zien dat niets minder waar is. Exact een week geleden kregen de mensen thuis al de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Het nummer is geproduceerd door Hyplified (bekend van werk voor o.a. Yes-R, Angela Groothuizen, Ruth Jacott) en regisseur Mike Static zorgde voor bijpassend beeld.

Bollebof werkt momenteel aan een nieuwe plaat en doet verschillende promotionele optredens. Zo was hij recentelijk te zien in programma’s als Zo Raymann en The Pain Game, tipte het NRC Handelsblad hem als één van de beloftes binnen zijn genre en is hij in december te zien in het derde seizoen van het veelgeprezen programma Ali B Op Volle Toeren.

Bollebof’s 'Als je van mij was' is vanaf vandaag overal digitaal verkrijgbaar, en te horen op Reflex FM De bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van ZJ Records.




Meer over Bollebof:
04/07/2013 Vandaag gratis toegang bij East Beach festival Rotterdam
15/05/2013 Bollebof primeurt 'Daar' ft. Lange Frans en Ali B
17/02/2012 Bollebof terug met single 'Het Heeft Geen Zin' feat.Brian Bijlhout (produced By Perry Mystique
28/05/2011 Bollebof dropt Mijn Nummer 1 single en video







Tags: bollebofalsjevanmijwasvideopremierezwarejongzlabelr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact